Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marlena88
przetwórca mięsa
Dołączył: 01 Maj 2008
Posty: 30 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Czw 21:27, 05 Lis 2009 Temat postu: G01 |
|
|
czy ktos ma zrobione zdjecie sprawka i moze je wrzucic?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
marlena88
przetwórca mięsa
Dołączył: 01 Maj 2008
Posty: 30 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Wto 18:00, 10 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
ludzie, wazyliscie probki roztworow przed i po zamrozeniu? ile wam wyszlo? jesli nie to skad wzieliscie masy do sprawka?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dołączył: 25 Lut 2008
Posty: 188 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 1 raz Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Płock
|
|
Wysłany: Śro 4:34, 11 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
przed wazylismy a po zapominielismy... danych ja nie mam tylko kolezanka, z reszta sprawka jeszcze nie robilysmy bo 11 listopada aparatura nam przepada, czyli tydzien z czasu wiecej. No.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dołączył: 25 Lut 2008
Posty: 188 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 1 raz Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Płock
|
|
Wysłany: Wto 20:20, 17 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
a Wam ile masy wyszlo, albo po prostu ile wpisaliscie?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
marlena88
przetwórca mięsa
Dołączył: 01 Maj 2008
Posty: 30 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Śro 18:06, 18 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
przed mrozeniem wpisalismy po 10 g g dla kazdego roztworu a po zamrozeniu niewiele sie masa zmienila, moze o 0,01 g
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dołączył: 19 Kwi 2009
Posty: 37 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Pią 21:50, 20 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
Czy ktos mi moze powiedziec czy poczatkowy punkt zamrazania to pierwsza czy najwieksza temp minusowa??
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dołączył: 25 Lut 2008
Posty: 188 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 1 raz Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Płock
|
|
Wysłany: Pią 23:09, 20 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
my zrozumialysmy to co jest tam napisane tak ze temperatura poczatkowa sa wsszystkie pomiary temp. w momencie kiedy woda wkracza na 0stopniC. Ale nie wiem czy to dobrze
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dołączył: 12 Sty 2009
Posty: 27 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Olsztyn
|
|
Wysłany: Pią 21:00, 04 Gru 2009 Temat postu: |
|
|
hmm więc jesli woda osiagnie 0 stopni to jest jej temperatura poczatkowa i w tym samym czasie, jak woda osiagnie tą temperaturę, sprawdza się jaką temperaturę mają pozostałe roztwory czyli sacharoza i nacl(przy 0 stopni dla wody)? bo nie bardzo rozumiem a teraz ja mam problem z tym sprawozdaniem, więc proszę dobrych ludzi o pomoc
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dołączył: 12 Sty 2009
Posty: 27 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Olsztyn
|
|
Wysłany: Pią 21:05, 04 Gru 2009 Temat postu: |
|
|
a i jeszcze jedno pytanko jaka jest średnica wewnętrzna tych próbek, bo my nie zwróciłysmy uwagi na wzory,więc nie zmierzyłyśmy tego... z góry dziękuje
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dołączył: 25 Lut 2008
Posty: 188 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 1 raz Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Płock
|
|
Wysłany: Sob 16:19, 05 Gru 2009 Temat postu: |
|
|
dokladnie tak zrobilysmy a o srednicy tez na cwiczeniu nie wiedzialysmy wiec same sobie przyjelysmy 2cm
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|