Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna

Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna -> Semestr V / Żywienie Człowieka / Aparatura -> poparwa zaliczenia z apatatury

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu  
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lili_88
przetwórca mięsa


Dołączył: 28 Sty 2009
Posty: 47
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Pon 12:55, 25 Sty 2010    Temat postu: poparwa zaliczenia z apatatury

termin to poniedziałek czyli 1.02.2010 godzina 12 jeśli są jakieś obiekcje piszcie szybko bo zaraz wysyłam mail

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
lili_88
przetwórca mięsa


Dołączył: 28 Sty 2009
Posty: 47
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Pon 16:41, 25 Sty 2010    Temat postu:

termin został zatwierdzony przez dr Dajnowca poprawa zaliczenia testu jak w wiadomości wyżej

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Evelina
mlekołak


Dołączył: 31 Sty 2009
Posty: 87
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Nie 15:33, 31 Sty 2010    Temat postu:

uczycie sie czegos wiecej niz tylko tych odpowiedzi na pytania z pierwszego podejscia ?
a i czy zna moze ktos odpowiedz na pytania:
1. co trzeba sprawdzac w kotle warzelnym
2. co zachodzi podczas pieczenia
3. do czego sluzy maszyna uniwersalna w gastronomii


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez Evelina dnia Nie 17:40, 31 Sty 2010, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
szajbosia
NÓŻ:D


Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 160
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Nie 17:47, 31 Sty 2010    Temat postu:

no tylko na pytania
a znam odpowiedz tylko na to 3 tzn. mam zapisane że uniwersalne maszyny gastronomiczne realizuja wszystkie wymienione procesy szyli: obieranie ziemniaków i warzyw, rozdrabnianie ziemniaków i warzyw, rozdrabnianie i spulchnianie miesa, krajalnice, miksery, wyrabianie i ubijanie masy, urzadzenia do pozyskiwania soku, mlynki.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Evelina
mlekołak


Dołączył: 31 Sty 2009
Posty: 87
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Nie 19:54, 31 Sty 2010    Temat postu:

czyli odpowiedzia bedzie ze sluzy do obrobki wstepnej Smile

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
szajbosia
NÓŻ:D


Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 160
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Pon 21:18, 01 Lut 2010    Temat postu:

Grupo 9 nie macie jeszcze wyników na mailu ??
bo na gr.10 jeszcze nic nie ma, a pewnie zostanie wysłane wszystko na Waszego maila


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
asdfghjklll
przetwórca mięsa


Dołączył: 26 Maj 2009
Posty: 37
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Pon 22:00, 01 Lut 2010    Temat postu:

u nas na mailu nic nie ma:/

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna -> Semestr V / Żywienie Człowieka / Aparatura Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Regulamin