Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna

Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna -> Semestr V / Żywienie Człowieka / Aparatura -> Dzisiejsze zaliczenie
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu  
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
alicja
mlekołak


Dołączył: 26 Lis 2008
Posty: 52
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Nie 17:17, 24 Sty 2010    Temat postu:

Też mi się wydaje, że Dajnowiec ten termin podał...

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
milka6662
NÓŻ:D


Dołączył: 25 Maj 2008
Posty: 115
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Nie 17:27, 24 Sty 2010    Temat postu:

U nas zapytał,kiedy chcemy pisać poprawę. Nie odpowieadał nikomu termin wtorkowy- niektórzy musieliby pisać 3 poprawy, więc został zaproponowany następny poniedziałek. Zgodził się.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
szajbosia
NÓŻ:D


Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 160
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Nie 17:41, 24 Sty 2010    Temat postu:

nasz starosta przeciez Was poinformował wystarczy przeczytac pierwsza wiadomosc w temacie, zeby wiedziec.
mi to bez roznicy kiedy bedzie poprawa, tylko trzena wszystko z Nim ustalic dokladnie, żeby pozniej nie było problemów


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
asdfghjklll
przetwórca mięsa


Dołączył: 26 Maj 2009
Posty: 37
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Nie 18:00, 24 Sty 2010    Temat postu:

ja jestem z gr 9 i wyraźnie słyszałam jak po egzaminie Dajnowiec zapytał się o termin poprawki i czy chcemy ją mieć we wtorek. ktoś odpowiedział że nie i się na to zgodził. powiedział że w takim razie we wtorek są poprawki tylko z kół.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
gosia_1111
NÓŻ:D


Dołączył: 25 Lut 2008
Posty: 188
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Płock


PostWysłany: Nie 18:36, 24 Sty 2010    Temat postu:

Dokładnie. Ja też jestem za poniedziałkiem.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
adania88
kierownik McDonald's


Dołączył: 10 Cze 2008
Posty: 269
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Olsztyn


PostWysłany: Nie 18:55, 24 Sty 2010    Temat postu:

wiec podsumowując
poprawy kół są we wtorek 26.01 o 12
poprawa egzaminu w poniedziałek 1.02 i godzina do ustalenia. Bo trzeba mu jeszcze z potwierdzeniem wysłać maila najlepiej. więc prosze o szybką wiadomość z potwierdzeniem lub innymi opcjami


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
lili_88
przetwórca mięsa


Dołączył: 28 Sty 2009
Posty: 47
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Nie 19:19, 24 Sty 2010    Temat postu:

hej dajcie mi kontakt tel do starosty 10 gr.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
kacha_88
mlekołak


Dołączył: 21 Lut 2008
Posty: 75
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Nie 19:54, 24 Sty 2010    Temat postu:

no i spoko, trzeba mu tylko wysłać maila bo przy wysłaniu nam wynikow zaznaczył zeby ustalic termin i go powiadomic.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gryzmol
NÓŻ:D


Dołączył: 01 Gru 2008
Posty: 140
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Nie 20:11, 24 Sty 2010    Temat postu:

Ale żeby na pewno koła można było poprawiać we wtorek...

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
gosia_1111
NÓŻ:D


Dołączył: 25 Lut 2008
Posty: 188
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Płock


PostWysłany: Nie 20:45, 24 Sty 2010    Temat postu:

koła to na 100% we wtorek z tego co mi wiadomo od dnia pisania zaliczenia

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
A
przetwórca mięsa


Dołączył: 19 Kwi 2009
Posty: 37
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Nie 21:07, 24 Sty 2010    Temat postu:

a czy dajnowiec mowil cos na temat poprawy tego zaliczenia wykladow?czy to bedzie ten sam test??? moze ktos pamieta jakie byly pytania??

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ivo
rolnik


Dołączył: 30 Kwi 2009
Posty: 14
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Nie 21:32, 24 Sty 2010    Temat postu:

dobry pomysl sprobujmy wspolnymi silami przypomniec sobie pytania

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ivo
rolnik


Dołączył: 30 Kwi 2009
Posty: 14
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Nie 21:49, 24 Sty 2010    Temat postu:

- w jakich jednostkach podstawowych jest okreslana jest lepkosc
- co to jest blikser
- cos bylo o krysztalkach lodu
-cos o stosunku szybkosci zamrazania kuli i walca do plyty
- do czego sluz wilk
- z czego sklada sie stal nierdzewna stosowana do produkcji maszyn gastr.
- jaka jest jednostka wspolczynnika wnikania
- o czego zalezy lepkosc
- co to jest za skladnik hydrofobowy
- liczba Pr
- liczba Bi
-przewodzenie ciepla, (pamietacie byly dwa rys.) i ktory z tych rys jest dobrym izolatorem a ktory zlym
- pamietam ze bylo tez jakies pyt z mikrofali, ale jakie to juz nie wiem



to tyle co na ta chile sobie przypomnialam


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Gryzmol
NÓŻ:D


Dołączył: 01 Gru 2008
Posty: 140
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Nie 23:50, 24 Sty 2010    Temat postu:

-prawidłowe łączenie powierzchni (rysunki)
-co to jest falowód?
-drugi rysunek to było przewodzenie i pytanie która powierzchnia jest lepszym izolatorem i czy ma większy czy mniejszy współczynnik wnikania ciepła.
-coś o kuchni indukcyjnej były dwa pytania.

Więcej nie pamiętam. Jak mi coś jeszcze wpadnie do głowy to napisze.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
gosia_1111
NÓŻ:D


Dołączył: 25 Lut 2008
Posty: 188
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Płock


PostWysłany: Pon 0:19, 25 Sty 2010    Temat postu:

- bylo cos o granicach liczby Re
- rodzaj ruchu ciepła, czyli o przewodzeniu, wnikaniu, promieniowaniu i konwekcji bylo kilka pytan chyba
- chyba coś związane z wpływem na lepkość, ale nie kojarze dokladnie


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna -> Semestr V / Żywienie Człowieka / Aparatura Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 2 z 4

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Regulamin