Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna

Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna -> Semestr V / Biotechnologia Żywności / Biokataliza w przem. spoż. -> blok2
Idź do strony Poprzedni  1, 2
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu  
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
gerl
NÓŻ:D


Dołączył: 25 Sty 2009
Posty: 176
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Torun


PostWysłany: Sob 21:23, 23 Sty 2010    Temat postu:

do pytania pierwszego: enzymatyczna modyfikacja białek i ich właściwosci funkcjonalne czy jakos tak.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna -> Semestr V / Biotechnologia Żywności / Biokataliza w przem. spoż. Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Regulamin