Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna

Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna -> Semestr V / Biotechnologia Żywności / Biokataliza w przem. spoż. -> Informacja od dr Adamczaka ćw 30.11

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu  
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ewa Grala
NÓŻ:D


Dołączył: 09 Paź 2009
Posty: 122
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Mrągowo


PostWysłany: Nie 17:04, 29 Lis 2009    Temat postu: Informacja od dr Adamczaka ćw 30.11

Witam!



dla przypomnienia na ćwiczeniach spotykamy się 30.11 o godzinie 8:00 i 9:00. Do tej pory (godzina 14:1Cool otrzymałem tylko 3 prezentacje????!!!!



1. Właściwości i specyficzność enzymów proteolitycznych pochodzących z żagwicy listkowatej Grifola frondosa

2. Właściwości przeciwutleniające nowego peptydu antyoksydacyjnego otrzymanego z hydrolizatu białkowych odpadów alg testowanego w różnych systemach utleniania

3. cos o wykrywaniu lizozymu...e-maila jednka straciłem....





Serdecznie pozdrawiam,

Marek Adamczak


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Ewa Grala
NÓŻ:D


Dołączył: 09 Paź 2009
Posty: 122
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Mrągowo


PostWysłany: Nie 17:06, 29 Lis 2009    Temat postu:

Wiadomość z piątku, niestety nie miałam dostępu do maila, dlatego dziś wysyłam

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna -> Semestr V / Biotechnologia Żywności / Biokataliza w przem. spoż. Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Regulamin