Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dołączył: 18 Cze 2008
Posty: 146 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Pon 19:20, 14 Gru 2009 Temat postu: Informacje zaliczeniowe i tematy |
|
|
Witam!
1. Jutrzejszy wykład odbędzie się o godzinie 8:00 !!!
W związku z zamieszaniem i porawkami prezentacji kalendarz zajęć na pierwszy tydzien Nowego Roku jest nastepujacy:
2. Zaliczenie bloku I: grupa VII - 8:00, grupa VIII - 9:00
3. Prezentacje powtórkowe prosze przygotowac i przesłac wszystkim do wtorku 5.12.2010, godziny 12:00.
Grupa VIII prezentacje w czwartek od 9:45, w sali 110.
Grupa VII prosze o kontakt i ustalenie terminu spotkania (jak najszybciej).
4. W załączeniu przesyłam publikacje do przygotowania prezentacji "powtórkowych" (prosze wybrać). Jesli cos będzie brakowało prosze o e-mail
Serdecznie pozdrawiam,
Marek Adamczak
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Dołączył: 18 Cze 2008
Posty: 146 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Pon 19:29, 14 Gru 2009 Temat postu: |
|
|
Na meilu grupowym są publikacje.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dołączył: 06 Sty 2009
Posty: 167 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Pon 19:49, 14 Gru 2009 Temat postu: |
|
|
a więc artykuł pierwszy z listy już zarezerwowany;P Ability of Lactobacillus brevis strains to degrade food phenolic acids.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
88ania8812
przetwórca mięsa
Dołączył: 21 Lip 2008
Posty: 45 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Pon 20:30, 14 Gru 2009 Temat postu: |
|
|
Artykuł Generation of meat-like flavourings from enzymatic hydrolizates of proteis from Brassica sp jest zarezerwowany!!!
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dołączył: 30 Sie 2009
Posty: 9 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Wto 16:29, 15 Gru 2009 Temat postu: |
|
|
zamawiam ostatni Bio-ethanol from water hyacinth biomass: An evaluation of enzymatic
saccharification strategy
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dołączył: 09 Lut 2009
Posty: 102 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 1 raz Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Wto 17:35, 15 Gru 2009 Temat postu: |
|
|
no dobra to my bierzemy ten "Degradation of histamine by extremely halophilic archaea isolated from high
salt-fermented fishery products" ogolnie to bedzie dramat:D
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Martylla
przetwórca mięsa
Dołączył: 02 Gru 2008
Posty: 40 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Las Palmas Novinkas
|
|
Wysłany: Pon 18:28, 28 Gru 2009 Temat postu: |
|
|
temat: Crinumin, a chymotripsin-like... zarezerwowany!
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|