Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna

Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna -> Semestr V / Biotechnologia Żywności / Biokataliza w przem. spoż. -> Informacje zaliczeniowe i tematy

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu  
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
maly007
NÓŻ:D


Dołączył: 18 Cze 2008
Posty: 146
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Pon 19:20, 14 Gru 2009    Temat postu: Informacje zaliczeniowe i tematy

Witam!


1. Jutrzejszy wykład odbędzie się o godzinie 8:00 !!!


W związku z zamieszaniem i porawkami prezentacji kalendarz zajęć na pierwszy tydzien Nowego Roku jest nastepujacy:


2. Zaliczenie bloku I: grupa VII - 8:00, grupa VIII - 9:00


3. Prezentacje powtórkowe prosze przygotowac i przesłac wszystkim do wtorku 5.12.2010, godziny 12:00.


Grupa VIII prezentacje w czwartek od 9:45, w sali 110.

Grupa VII prosze o kontakt i ustalenie terminu spotkania (jak najszybciej).


4. W załączeniu przesyłam publikacje do przygotowania prezentacji "powtórkowych" (prosze wybrać). Jesli cos będzie brakowało prosze o e-mail


Serdecznie pozdrawiam,

Marek Adamczak


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
maly007
NÓŻ:D


Dołączył: 18 Cze 2008
Posty: 146
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Pon 19:29, 14 Gru 2009    Temat postu:

Na meilu grupowym są publikacje.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
madzikb19
NÓŻ:D


Dołączył: 06 Sty 2009
Posty: 167
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Pon 19:49, 14 Gru 2009    Temat postu:

a więc artykuł pierwszy z listy już zarezerwowany;P Ability of Lactobacillus brevis strains to degrade food phenolic acids.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
88ania8812
przetwórca mięsa


Dołączył: 21 Lip 2008
Posty: 45
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Pon 20:30, 14 Gru 2009    Temat postu:

Artykuł Generation of meat-like flavourings from enzymatic hydrolizates of proteis from Brassica sp jest zarezerwowany!!! Smile

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
malwina1



Dołączył: 30 Sie 2009
Posty: 9
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Wto 16:29, 15 Gru 2009    Temat postu:

zamawiam ostatni Bio-ethanol from water hyacinth biomass: An evaluation of enzymatic
saccharification strategy


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
zerzi
NÓŻ:D


Dołączył: 09 Lut 2009
Posty: 102
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Wto 17:35, 15 Gru 2009    Temat postu:

no dobra to my bierzemy ten "Degradation of histamine by extremely halophilic archaea isolated from high
salt-fermented fishery products" ogolnie to bedzie dramat:D


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Martylla
przetwórca mięsa


Dołączył: 02 Gru 2008
Posty: 40
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Las Palmas Novinkas


PostWysłany: Pon 18:28, 28 Gru 2009    Temat postu:

temat: Crinumin, a chymotripsin-like... zarezerwowany!

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna -> Semestr V / Biotechnologia Żywności / Biokataliza w przem. spoż. Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Regulamin