Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna
->
Semestr V
/
Biotechnologia Żywności
/
Biokataliza w przem. spoż.
->
koniec
Zobacz poprzedni temat
::
Zobacz następny temat
Autor
Wiadomość
Justa
mlekołak
Dołączył: 17 Wrz 2009
Posty: 60
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń:
0/5
Wysłany: Pon 21:42, 01 Lut 2010
Temat postu: koniec
Jest mail od adamczaka na mailu grupowym
Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Wyświetl posty z ostatnich:
Wszystkie Posty
1 Dzień
7 Dni
2 Tygodnie
1 Miesiąc
3 Miesiące
6 Miesięcy
1 Rok
Najpierw Starsze
Najpierw Nowsze
Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna
->
Semestr V
/
Biotechnologia Żywności
/
Biokataliza w przem. spoż.
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona
1
z
1
Skocz do:
Wybierz forum
Semestr III, stopień II'
----------------
Biochemia
Inżynieria procesowa
Podstawy żywienia człowieka
Ekologia i ochrona środowiska
Technologia bioaktywnych składników żywności
Aparatura
Ekonomika
Informacje od starosty
Opakowania i transport
Roślinne związki biologicznie aktywne
Szmery bajery, czyli o wszystkim i o niczym ;)
Tech. Żyw. - Biotechnologia Żywności
Podstawy produkcji
Ekonomika
Technologia i chemia mięsa
Chemia i analiza mięsa
Tech. Żyw. - Biotechnologia żywności
Tech. Żyw. - Technologia mleczarska
Towaroznawstwo i przechowalnictwo owoców i warzyw
Towaroznawstwo i przechowalnictwo zbóż i nasion oleistych
Ekonomika
Tech. Żyw. - Biotechnologia Żywności
Tech. Zyw. - Technologia Mleczarska
Rośl. zw. biologicznie aktywne
Technologia zagospodarowania powstających w przetwórstwie odpadów
Biokataliza w przem. spoż.
Surowce i materiały w biotechnologii
Aparatura
Tech. Żyw. - Technologia Mleczarska
Ekonomika
Rośl. Zw. biol. aktywne
Biofizyka
Tech. Żyw. - Technologia Mleczarska
Tech. Żyw. - Biotechnologia Żywności
Żywienie zbiorowe
Ekonomika
Żywienie człowieka
Żywienia w wysiłku fiz.
Aparatura
Podstawy anatomii
Higiena produkcji i toksykologia żywności
Technologia mleka, napojów i koncentratów
Technologia masła i produktów wysokotłuszczowych
Organizacja i zarządzanie
Tech. Żyw. - Technologia Mięsa i przetworów mięsnych
Sterowanie i zarządzanie jakością
Tech. Żyw. - Technologia produktów roślinnych
Inżynieria i techniki membranowe
Higiena produkcji i toksykologia żywności
Sterowanie i zarządzanie jakością
Technologia drobiarstwa i jajczarstwa
Prozdrowotne dodatki w przetworach mięsnych
Aparatura w przetwórstwie mięsa
Tech. Żyw. - Technologia produktów roślinnych
Niekonwecjonalne surowce dla przemysłu mięsnego
Organizacja i zarządzanie
Organizacja i zarządzanie
Sterowanie i zarządzanie jakością
Przetwórstwo zbóż
Chemia i analiza żywności pochodzenia roślinnego
Aparatura w przemyśle surowców roślinnych
Higiena produkcji i toksykologia żywności
Tech. Żyw. - Technolgia mięsa i przetworów mięsnych
Higiena produkcji i toksykologia żywności
Inżynieria i techniki membranowe w przemyśle spożywczym
Organizacja i zarządzanie
Sterowanie i zarządzanie jakością
Biotechnologia procesowa
Mikrobiologia
Tech. Żyw. - Technologia mięsa i przetworów mięsnych
Tech. Żyw. - Technologia produktów roślinnych
Higiena produkcji i toksykologia żywnosci
Metody oceny spos. wyż.
Podstawy dietetyki
Podstawy tech. gastronomicznej
Profilaktyka i edukacja żywieniowa
Organizacja i zarządzanie
Sterowanie i zarządzanie jakością
Tech. Żyw. - Technolgia mięsa i przetworów mięsnych
Tech. Żyw. - Technologia produktów roślinnych
Technologia serów i preparatów białkowych
Seminarium
Przechowalnictwo mięsa
Seminarium
Zamrażalnictwo i przetwórstwo owoców i warzyw
Przetwórstwo nasion oleistych
Seminarium
Technologia produkcji potraw
Seminarium
Technologia fermentacji
Roślinne związki
Biotechnologiczne oczyszczanie środowiska
Seminarium
Wybrane zagadnienia z enzymologii
Wsółczesne trendy w inżynierii
Wsółczesne trendy w technologii żywności
Metodologia badań doświadczalnych
Współczesne trendy w żywieniu człowieka
Projektowanie nowych technologii i wyrobów
Podstawy statystycznego sterowania procesami
Seminarium dyplomowe
Inżynieria Przetwórstwa Żywności
Żywienie Człowieka
Technolgia Mięsa
Technologia Prod. Roślinnych
Biotechnologia Żywności
Technologia Mleczarska
Ważne terminy
----------------
Koła, zaliczenia itp
Ważne
----------------
Regulamin
Archiwum
----------------
Chemia
Fizyka
Informacje ogólne
Statystyka
Maszynoznawstwo i Rysunek techniczny
Semestr II
Semestr III
Blok humanistyczny
Ogólna technologia żywności
Podstawy towaroznawstwa
Mikrobiologia
Chemia fizyczna
Analiza i ocena jakości żywności
Semestr IV
Semestr V
Technologia Mleczarska
Technologia Mięsa
Technologia Produktów Roślinnych
Biotechnologia Żywności
Żywienie Człowieka
Technologia Mleczarska
Technologia Mięsa
Technologia Produktów Roślinnych
Biotechnologia Żywności
Żywienie Człowieka
Semestr VI
Semestr VII
Technologia Mleczarska
Technologia Mięsa
Technologia Produktów Roślinnych
Biotechnologia Żywności
Żywienie Człowieka
Rachunkowość
Projektowanie technologiczne
Higiena produkcji - mycie i odkażanie w przemyśle spożywczym
Technologia gastronomiczna
Semestr 1, II'
Alergie i nietolerancje pokarmowe
Bezpieczeństwo zdrowotne żywnosci
Wybrane techniki procesowe
Badania konsumenckie
Polityka wyżywienia ludności
Statystyka stosowana
Przedmiot wykształcenia ogólnego
Semestr 2, II'
Nie możesz
pisać nowych tematów
Nie możesz
odpowiadać w tematach
Nie możesz
zmieniać swoich postów
Nie możesz
usuwać swoich postów
Nie możesz
głosować w ankietach
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Regulamin