Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna

Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna -> Semestr V / Biotechnologia Żywności / Biokataliza w przem. spoż. -> Nowości zaliczeniowe.

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu  
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
maly007
NÓŻ:D


Dołączył: 18 Cze 2008
Posty: 146
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Śro 13:54, 02 Gru 2009    Temat postu: Nowości zaliczeniowe.

Witam!




oto decyzje po Państwa potwierdzeniu checi uczestnictwa aktywnego w zajęciach z Enzymologii stosowanej:




1. Termin ostateczny oddania recenzji (prosze o dostarczenie przez starostów wszystkich zebranych prac) to 4.01.2010, do godziny 12:00.

2. Najbliższa prezentacja publikacji odbędzie się w poniedziałek, 7.12 o godzinie 8:00 i 9;00. Prosze przygotowac i wcześniej rozesłać do wszystkich materiały do prezentacji (do piatku do 12:00). Każda grupa prezentuje 4 publikacje. Wymagam dysusji, pytań po i wtrakcie prezentacji.

3. Przypominam, że w razie problemów konsultacje z Państwem wyznaczyłem za Państwa zgodą we wtorek po wykładzi (zwykle od 8;00 do 9:00)

4. W przyszłym tygodniu przeslę Państwu zagadnienia do zaliczenia merytorycznego ćwiczeń. Terminy zaliczeń będą wyznaczone zaraz po rzerwie świątecznej.

5. Zajęcia praktyczne prawdopodobnie odbędą się tuz przed swiętami i w styczniu. Mam nadzieje, że uda się nam również wyjechać do zakładu mleczarskiego.

6. Panie które "podpadły" prosze o kontakt w przyszłym tygodniu.







Powodzenia!







Serdecznie pozdrawiam,

Marek Adamczak

----------------------------------

Dr. Marek Adamczak

Department of Food Biotechnology

University of Warmia and Mazury in Olsztyn

J. Heweliusz St. 1

10-718 Olsztyn, Poland

tel/fax:+48-895233838

e-mail:marek.adamczak@uwm.edu.pl



"Before God we are all equally wise - and equally foolish"

A.Einstein


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna -> Semestr V / Biotechnologia Żywności / Biokataliza w przem. spoż. Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Regulamin