Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna

Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna -> Semestr V / Biotechnologia Żywności / Surowce i materiały w biotechnologii -> Prezentacje za 3-
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu  
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Natalia
przetwórca mięsa


Dołączył: 08 Wrz 2009
Posty: 45
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Wto 15:52, 05 Sty 2010    Temat postu: Prezentacje za 3-

Smile

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Natalia
przetwórca mięsa


Dołączył: 08 Wrz 2009
Posty: 45
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Wto 15:53, 05 Sty 2010    Temat postu:

Mam pytanie czy ktoś robi prezentacje z ćwiczenia 5 jeśli tak to napiszcie swoje tematy, bo nie chciałabym wziąść takiego samego dlatego,że nie mogą się powtórzyć.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
agitka
przetwórca mięsa


Dołączył: 01 Gru 2008
Posty: 24
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Wto 16:49, 05 Sty 2010    Temat postu:

Serwatka;)

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
88ania8812
przetwórca mięsa


Dołączył: 21 Lip 2008
Posty: 45
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Wto 17:45, 05 Sty 2010    Temat postu:

A kto robi prezentacje z ćw 2?? również proszę o tematy żeby się nie powtórzyły Smile

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Hobbes
kierownik McDonald's


Dołączył: 20 Kwi 2008
Posty: 227
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Elbląg


PostWysłany: Wto 18:01, 05 Sty 2010    Temat postu:

Ja robię z ćwiczenia 1 i 2 ale tematów jeszcze nie mam Razz

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
malwina1



Dołączył: 30 Sie 2009
Posty: 9
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Wto 18:53, 05 Sty 2010    Temat postu:

moglby ktos wstawc wyniki z ostatniej poprawy?? w ogole to o co z tym chodzi

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Hobbes
kierownik McDonald's


Dołączył: 20 Kwi 2008
Posty: 227
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Elbląg


PostWysłany: Wto 19:43, 05 Sty 2010    Temat postu:

Wyniki będą dopiero 15 stycznia...

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Miecho
NÓŻ:D


Dołączył: 03 Maj 2008
Posty: 108
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Wto 21:11, 05 Sty 2010    Temat postu:

ja również mam 1 i 2, ale podobnie jak Hobbes tematów nie mam.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
xyz
kierownik McDonald's


Dołączył: 20 Sty 2009
Posty: 259
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Śro 0:48, 06 Sty 2010    Temat postu:

ja mam 5 cw i moj temet to aktywatory i inhibitory enzymow
druga osoba z mojej grupy tez ma te cw i jej temat to aktywatory i inhibitory drobnoustrojow


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Słoneczko666
NÓŻ:D


Dołączył: 15 Gru 2008
Posty: 137
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Czw 13:48, 07 Sty 2010    Temat postu:

ćw.4 "Badania sposobu działania dodatku środka przeciwpieniącego podczas fermentacji głównej"
ćw.5 "Inhibitory proteaz z grzybów jako potencjalne farmaceutyki"


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
malwina1



Dołączył: 30 Sie 2009
Posty: 9
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Czw 14:01, 07 Sty 2010    Temat postu:

cw 2 zastosowanie komórek immobilizowanych w przemysle spozywczym

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
88ania8812
przetwórca mięsa


Dołączył: 21 Lip 2008
Posty: 45
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Czw 14:38, 07 Sty 2010    Temat postu:

cw 2Metody immobilizacji enzymów i ich zastosowanie

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
88ania8812
przetwórca mięsa


Dołączył: 21 Lip 2008
Posty: 45
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Czw 14:40, 07 Sty 2010    Temat postu:

oraz do cw 2 Charakterystyka nośników wykorzystywanych do unieruchamiania enzymów. Zalety wynikające ze zastosowania enzymów unieruchomionych

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
ma_rtynka1



Dołączył: 28 Sty 2009
Posty: 8
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Sob 11:30, 09 Sty 2010    Temat postu:

Artykuł Józefa Synowieckiego i Sylwii Wołosowska"otrzymywanie i niektore zastosowania unieruchomionych enzymów" zajety:)

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
thomas
przetwórca mięsa


Dołączył: 25 Paź 2009
Posty: 23
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Nie 21:43, 10 Sty 2010    Temat postu:

Ćw. 5 : Aktywatory i inhibitory enzymów trawiennych.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna -> Semestr V / Biotechnologia Żywności / Surowce i materiały w biotechnologii Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Strona 1 z 3

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Regulamin