|
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dołączył: 09 Lut 2009
Posty: 102 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 1 raz Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Wto 22:04, 24 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
od czego zalezy pojemnosc buforowa?, jakie znaczenie ma lepkosc i dlaczego do pozywek dodajemy emulgatory jezeli nic nie pomyilam to takie byly
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Hobbes
kierownik McDonald's
Dołączył: 20 Kwi 2008
Posty: 227 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 2 razy Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Elbląg
|
|
Wysłany: Czw 13:41, 26 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
Co wpływa na właściwości buforujące pożywek, jakie pożywki powinny się charakteryzować dużą zdolnością emulgowania, jakie składniki wpływają na lepkość pożywki.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Hobbes
kierownik McDonald's
Dołączył: 20 Kwi 2008
Posty: 227 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 2 razy Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Elbląg
|
|
Wysłany: Pon 22:12, 14 Gru 2009 Temat postu: |
|
|
Ktoś się orientuje jakie pożywki powinny się charakteryzować dużą zdolnością emulgowania?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
|