|
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dołączył: 09 Paź 2009
Posty: 122 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Mrągowo
|
|
Wysłany: Czw 21:15, 10 Gru 2009 Temat postu: Do ćw. 5 :D |
|
|
Zainspirowany pytaniem jednej z miłych studentem przesyłam kilka informacji nt. inhibitorów z serwatki....
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
może się przyda...
Serdecznie pozdrawiam,
Marek Adamczak
----------------------------------
Dr. Marek Adamczak
Department of Food Biotechnology
University of Warmia and Mazury in Olsztyn
J. Heweliusz St. 1
10-718 Olsztyn, Poland
tel/fax:+48-895233838
e-mail:marek.adamczak@uwm.edu.pl
"Before God we are all equally wise - and equally foolish"
A.Einstein
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Dołączył: 18 Cze 2008
Posty: 146 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Czw 22:29, 10 Gru 2009 Temat postu: |
|
|
Miłe Hehe
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
|