Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dołączył: 28 Sty 2009
Posty: 44 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: okolice Płocka
|
|
Wysłany: Śro 16:59, 11 Lis 2009 Temat postu: Koło nr 2 |
|
|
miło by było gdyby ktoś wstawił yu pytania z innych grup z drugiego kola. nie wiem skąd to mam ale wstawiam:)
-dowolny podzial wodek gatunkowych
-po co stosujemy parowanie
-technologia produkcji whisky slodowej
-enzymy w gorzelnictwie
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Oposek
kierownik McDonald's
Dołączył: 14 Lut 2008
Posty: 661 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Ostróda
|
|
Wysłany: Śro 17:20, 11 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
1. Produkty do wyrobu w gorzelnictwie
2. Produkcja win białych
3. Co to ochrona przed tlenem
4. Produkcja whisky
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dołączył: 12 Cze 2008
Posty: 63 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Pon 18:52, 16 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
Te koło to jakaś porażka. Chyba się gostek uwziął na nas. Wrzucam pytania bo pewnie przydadzą się na poprawę:
1. Na czym polega fermentacja malonowo-mleczanowa i gdzie się ją stosuje?
2. Schemat technologiczny produkcji wina czerwonego
3. Wymienić produkty powstające w procesie fermentacji w gorzelniach rolniczych.
4. Wymień znane Ci naturalne wódki owocowe.
Normalnie żal
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dołączył: 08 Kwi 2009
Posty: 34 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Pią 16:50, 20 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
1. Co to jest i do czego stosuje się nalew?
2. Drobnoustroje występujące podczas produkcji win białych
3. Produkcja koniaku
4. Główne etapy produkcji win szampańskich
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dołączył: 12 Cze 2008
Posty: 63 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Sob 17:03, 21 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
Czy wie ktoś może z tych co nie zaliczyli 2 koła kiedy można pisać poprawę?? Ktoś może jest mniej leniwy ode mnie i był u tego gostka i wiec coś więcej??
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dołączył: 18 Lis 2008
Posty: 112 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Sob 17:23, 21 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
wisiala lista na poprawe na pon na 16,45. Trzeba bylo sie na nia zapisac.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Oposek
kierownik McDonald's
Dołączył: 14 Lut 2008
Posty: 661 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Ostróda
|
|
Wysłany: Sob 18:15, 21 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
Są wywieszone terminy kół dla innych grup, trzeba sobie wybrać termin który odpowiada i wcześniej powiadomić jego albo ją...
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dołączył: 12 Cze 2008
Posty: 63 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Nie 1:16, 22 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
dzięki za info, nieogarnięty jestem:)hehe..
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dołączył: 28 Sty 2009
Posty: 106 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Nie 11:35, 22 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
ja to wogole nie wiem kiedy teraz to poprawie chyba trzeba bedzie cos innego uwalic zeby to poprawic
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|