|
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Oposek
kierownik McDonald's
Dołączył: 14 Lut 2008
Posty: 661 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Ostróda
|
|
Wysłany: Sob 12:42, 07 Lis 2009 Temat postu: Koło nr 1 |
|
|
Czy ktoś wie jakie były pytania w innych grupach i może się nimi podzielić?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Oposek
kierownik McDonald's
Dołączył: 14 Lut 2008
Posty: 661 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Ostróda
|
|
Wysłany: Sob 17:53, 07 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
Widzę, że wszyscy jak zwykle bardzo pomocni. Dla leniwych pytania od pierwszej grupy:
1. Metody śrutowania słodu
2. Schemat produkcji słodu
3. Kiełkowanie, inhibitory, aktywatory
4. Fermentacja główna piw fermentacji dolnej
Może ma ktoś jeszcze jakieś?
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez Oposek dnia Sob 17:54, 07 Lis 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dołączył: 18 Lis 2008
Posty: 112 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Sob 21:58, 07 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
zestaw B
1. powstawanie slodu ciemnego
2. rodzaje moczenia- co wplywa na wchlanianie wody
3. co to fermentacja cicha
4. surowce do produkcji piwa-wymienic
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
|