Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dołączył: 02 Lut 2009
Posty: 58 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Nie 23:41, 22 Lis 2009 Temat postu: cw 1 |
|
|
1. Przecietny sklad chemiczny mleka surowego
2. zafałszowanie
3. Wymagania dla mleka przeznaczonego do skupu
zadanie: normalizacja z ostatniej strony w przewodniku do tego cwiczenia
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
 |
Dołączył: 02 Lut 2009
Posty: 58 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Nie 23:42, 22 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
zadania.....szkoda ze nie mam przewodnika z tymi zadaniami... moze ktos wrzuci jesli ma????
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dołączył: 09 Lut 2009
Posty: 36 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 1 raz Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Skrwilno
|
|
Wysłany: Sob 12:38, 05 Gru 2009 Temat postu: |
|
|
Mógłby ktoś napisać pytania jakie z ćw. 1 dała ostatnio na kole dr Czerniewicz ???
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dołączył: 06 Wrz 2009
Posty: 9 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Nie 11:52, 06 Gru 2009 Temat postu: |
|
|
1)skład chemiczny mleka surowego krowiego i jego właściwości fizykochemiczne,
2)jakość higieniczna mleka
3)zafałszowanie mleka zwiazane z rozwodnieniem
4)zadanie z normalizacja takie jak w przewodniku
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dołączył: 09 Lut 2009
Posty: 36 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 1 raz Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Skrwilno
|
|
Wysłany: Nie 12:51, 06 Gru 2009 Temat postu: |
|
|
Dzięki
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dołączył: 02 Lut 2009
Posty: 14 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Nie 16:44, 06 Gru 2009 Temat postu: |
|
|
a moze ktos napisac jakie byly pytania na kole z ćw. 2.???
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dołączył: 06 Wrz 2009
Posty: 3 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Nie 21:28, 06 Gru 2009 Temat postu: |
|
|
1. schemat technologiczny produkcji mleka spozywczego UHT (zabieg, parametry, cel)
2.schemat technologiczny produkcji proszku mlecznego suszonego metoda rozpyłową
3. porownac utrwalanie mleka zageszczonego slodzonego i nieslodzonego
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dołączył: 02 Lut 2009
Posty: 14 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Wto 17:30, 15 Gru 2009 Temat postu: |
|
|
pamietacie pytania z kola nr 4 ?? z góry thanx;)
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dołączył: 09 Lut 2009
Posty: 36 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 1 raz Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Skrwilno
|
|
Wysłany: Wto 18:25, 15 Gru 2009 Temat postu: |
|
|
1.technologia produkcji sera tylżyckiego.
2.metody solenia serów.
3.koagulacja enzymatyczna.
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dołączył: 19 Lut 2008
Posty: 189 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 1 raz Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Płock
|
|
Wysłany: Wto 20:23, 15 Gru 2009 Temat postu: |
|
|
ja na czwartym miałam takie:
1. technologia sera edamskiego
2.podział serów
3. rodzaje koagulacji
(odnośnie ostatniego pytania to chyba takie było o ile mnie pamięć nie zawodzi)
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|