Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna

Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna -> Semestr V / Technologia Produktów Roślinnych / Tech. Zyw. - Technologia Mleczarska -> Ćwiczenie nr 2

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu  
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Oposek
kierownik McDonald's


Dołączył: 14 Lut 2008
Posty: 661
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Ostróda


PostWysłany: Śro 12:59, 25 Lis 2009    Temat postu: Ćwiczenie nr 2

Oto pytania z koła:
1. Opisać cele, parametry: sterylizacji, pasteryzacji, termizacji
2. Proces technologiczny mleka zagęszczonego słodzonego.
3. opisać cel, parametry i miejsce zastosowania w produkcji mleka w proszku: homogenizacji i lecytynizacji
4. Zadanie z normalizacji.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna -> Semestr V / Technologia Produktów Roślinnych / Tech. Zyw. - Technologia Mleczarska Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Regulamin