Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 116 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Wto 21:11, 13 Paź 2009 Temat postu: ćw 1 |
|
|
proszę o jakieś info na temat wejściówki i koła...piszcie
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
 |
Dołączył: 02 Lut 2009
Posty: 14 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Wto 22:01, 13 Paź 2009 Temat postu: |
|
|
wiem od kol z 3 gr ze były bardzo szczegółowe pytania, trzeba obcykać cały skrypt. nawet te tabelki na końcu z klasami mięsa wołowego i wieprzowego
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dołączył: 02 Lut 2009
Posty: 14 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Wto 22:36, 13 Paź 2009 Temat postu: |
|
|
rodzaje tkanek miesniowych, budowa kom miesniowej, zadania organelli kom, sarkomery
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dołączył: 28 Kwi 2009
Posty: 20 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Wto 23:36, 13 Paź 2009 Temat postu: |
|
|
wejsciowka byla z klasyfikacji miesa, trzy terminy miesa ze skryptu i opis przebiegu cwiczen bez koniecznosci uwzglednienia wielkosci pobieranych prob i ilosci odczynnikow, ogolny zarys:)
a kolo a raczej odpowiedz ustna zalezy od fara mi sie trafilo pytanie o organella komorkowe , struktore miesni i ich ogolna budowe i nic wiecej, a niektorzy mieli bardzo szczegolowe pytania i do tego musieli narysowac jakies glupoty, ale chyba warto isc od razu a nie na koncu:) powodzenia
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dołączył: 09 Lut 2009
Posty: 36 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 1 raz Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Skrwilno
|
|
Wysłany: Wto 9:55, 20 Paź 2009 Temat postu: |
|
|
a mam jeszcze pytanie odnośnie sprawozdania z tego pierwszego ćwiczenia czy trzeba je zrobić i jak ono ma wyglądać????
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 116 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Wto 13:11, 20 Paź 2009 Temat postu: |
|
|
będziemy je robić na ćwiczeniu....będzie trzeba porównać oba rodzaje mięsa
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dołączył: 09 Lut 2009
Posty: 36 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 1 raz Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Skrwilno
|
|
Wysłany: Wto 13:24, 20 Paź 2009 Temat postu: |
|
|
Dziękuje
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dołączył: 19 Lut 2008
Posty: 189 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 1 raz Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Płock
|
|
Wysłany: Wto 14:35, 20 Paź 2009 Temat postu: |
|
|
a ma ktoś może o tluszczu wewnątrzmięśniowym, hmm? bo w tych artykułach to się niczego konkretnego doczytać nie moge;/
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez Paulinucha dnia Wto 15:29, 20 Paź 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dołączył: 19 Lis 2008
Posty: 16 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Wto 19:50, 20 Paź 2009 Temat postu: |
|
|
jakie pytania byly na 2 kole??
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dołączył: 08 Sty 2009
Posty: 11 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Wto 20:07, 20 Paź 2009 Temat postu: |
|
|
na drugim kole mieliśmy pytania o procentowy skład zw chem w miesniach, podziqal bualek miesniowych i ich zawartosc, budowa kolagenu elastyny miozyny aktyny czym rozni sie kol od elastyny, bez rysunkow. the end
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dołączył: 09 Lut 2009
Posty: 36 Przeczytał: 0 tematów
Pomógł: 1 raz Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Skrwilno
|
|
Wysłany: Wto 12:41, 03 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
Czy ktoś już zrobił sprawozdanie z dwóch pierwszych ćwiczeń albo wie jak ono ma wyglądać?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dołączył: 19 Lis 2008
Posty: 16 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Wto 12:25, 17 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
grupa 3 jakie mieliscie pytania z 2 kola z kielbas>>?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dołączył: 23 Wrz 2009
Posty: 1 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Czw 14:57, 26 Lis 2009 Temat postu: pytania z konserw |
|
|
konserwy pasteryzowne sterylizowane
Etapy produkcji konserw
wykrawanie szynek łopatek
apertyzacja
FO
BOMBAZ
powietrze w puszce- wpluw
proba termostatowa
podzial konserw ze wzgledu na trwalosc
konserwy szeleszczace def normy:konserwa
klsyfikacje
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dołączył: 07 Lut 2009
Posty: 54 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Pią 14:48, 27 Lis 2009 Temat postu: |
|
|
kto pamięta pytania z wędzonek?podziękowała
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 19 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
|
Wysłany: Pon 14:42, 07 Gru 2009 Temat postu: |
|
|
mam pytanko ma może ktoś sprawko przykładowe sprawko z tłuszczy topionych?
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|