Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna

Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna -> Semestr V / Technologia Mięsa / Technologia i chemia mięsa -> egzamin
Idź do strony Poprzedni  1, 2
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu  
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jagoda



Dołączył: 31 Sty 2009
Posty: 9
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Śro 11:03, 03 Lut 2010    Temat postu:

1.Operacje technologiczne przy produkcji wedzonek parzonych
2.Metody wedzenia
3.Bialka skurczu miesni


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Przewiew
mlekołak


Dołączył: 07 Lut 2009
Posty: 54
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Śro 11:12, 03 Lut 2010    Temat postu:

a jak zdawalnosc?duzo osob idzie na poprawke?ktos sprawdzal na wydziale czy na pewno w poniedzialek jest poprawa?podziekowala:)

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
zajer86
przetwórca mięsa


Dołączył: 28 Kwi 2009
Posty: 20
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Śro 13:18, 03 Lut 2010    Temat postu:

wiadomo ze w pn ma gr 4 a gr 3 tez? bo do mnie doszlo ze my w piatek. nie zdalo ok 10 osob lacznie.

moje pyt :
co wplywa na jakosc wedlin surowych
rasy bydla
klasyfikacja tusz


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Przewiew
mlekołak


Dołączył: 07 Lut 2009
Posty: 54
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Śro 17:28, 03 Lut 2010    Temat postu:

lacznie z dwoch grup nie zdalo 10 osob?czy mowisz o konkretnej grupie? mili piszcie,kiedy 3 grupa ma poprawke,podziekowala:)

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
justi2209
mlekołak


Dołączył: 02 Lut 2009
Posty: 58
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Śro 18:04, 03 Lut 2010    Temat postu:

jak nie zdalam to sie go spytalam od razu o poprawe to pow że jest w poniedzialek i ze nie bedzie poprawy rozdzielal na 2 grupy bo nie ma takiej potrzeby!! i jeszcze wywiesi kartke o której bedzie... ale podobno ktos wysylal do niego maila zeby zrobil w ten piątek.. no i ciekawe:)

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
zajer86
przetwórca mięsa


Dołączył: 28 Kwi 2009
Posty: 20
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Śro 18:08, 03 Lut 2010    Temat postu:

ah to czytanie ze zrozumieniem...;/ jest napisane ze LACZNIE czyli z obu grup zbierze sie 10 osob dlatego nie warto chyba mu robic 2 popraw....

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
zajer86
przetwórca mięsa


Dołączył: 28 Kwi 2009
Posty: 20
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Śro 18:10, 03 Lut 2010    Temat postu:

ja wyslalam mail do niego ale z pytaniem kiedy bedzie poprawa ale nie ma bata zebym sie domagala w piatek bo to jak samobojstwo. mam nadzieje ze w pn bedzie i po sprawie

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Justyna1701
NÓŻ:D


Dołączył: 05 Lut 2009
Posty: 116
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Pią 0:20, 05 Lut 2010    Temat postu:

to wkońcu kiedy jest poprawa?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Przewiew
mlekołak


Dołączył: 07 Lut 2009
Posty: 54
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Nie 18:35, 07 Lut 2010    Temat postu:

pewnie wiecie,ale pisze dla informacji...poprawa jutro o 10:00 w sali nr 9

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna -> Semestr V / Technologia Mięsa / Technologia i chemia mięsa Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Regulamin